Pétáv E-Ügyfélszolgálat » Megoldáskereső

Megoldáskereső kategóriák

A Megoldáskeresőben kategóriák segítségével, lépésről-lépésre kerülhet közelebb egy-egy gyakori kérés, probléma megoldásához. Kérem, válassza ki a kérdéséhez legközelebb álló kategóriát.

Fogyasztóváltozás
A távhőszolgáltatásról szóló jogszabályok alapján ügyfeleinket fogyasztó változás esetén bejelentési kötelezettség terheli.

A változás bejelentéséhez az alábbi adatok szükségesek.
Termosztatikus radiátorszelepek helyes használata
Az elmúlt években egyre több épületbe szereltek fel termosztatikus radiátor szelepeket a hagyományos szelepek helyett, és az új épületekben ma már szinte kizárólagosan termosztatikus radiátor szelepekkel készítik el a központi fűtési rendszereket.
Költségcsökkentési lehetőségek
Központi fűtőberendezés működtetése során a felhasznált hőmennyiség csökkentésére számos lehetőség kínálkozik. A felhasznált hőenergia mennyisége jelentős mértékben függ:
Gyakori kérdések
A fűtési rendszerrel, elszámolással, fogyasztói berendezésekkel, stb. kapcsolatos kérdéseire itt talál választ.
Mit tartalmaz a távhő ára?
A hőenergia árát az előállítás energiaköltsége és a fogyasztás helyére való eljuttatás (hőszállítás csővezetéken és a hőközpontban való energiaátalakítás) költsége határozza meg.
Meddig él egy radiátor?
A Pécs TV 2008. október 6-ai, a távhőszolgáltatással foglalkozó műsorában elhangzott egy kérdés, amire az adás szűk keretei között nem lehetett részletekbe menően válaszolni, de a kérdés sokakat foglalkoztathat, ezért érdemes rá visszatérni.
A használati melegvíz felhasználás mérése
A használat melegvíz-mérőknek meg kell felelniük az elszámolási mérőkre vonatkozó előírásoknak.
Fizetési megállapodás
A fizetési megállapodás megkötésének feltételei és egyéb tudnivalók.


 Vissza
Keresés
[Elfelejtett jelszó] Belépés
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
MarkCon 2009