Ugrás a tartalomra

A csatlakozás folyamata


Hogyan csatlakozhatunk a távhő rendszerre?

Új épület tervezésekor, új beruházás megvalósításakor vagy régebbi épület felújításakor gyakran felmerül a kérdés, milyen fűtési módot válasszunk.

A döntés előtt célszerű többféle lehetőséget, ezek anyagi és egyéb előnyeit és hátrányait is végiggondolni, árajánlatot kérni.

A távhőszolgáltatás a városi hőellátás ideális megoldása. A helyi tüzelésekkel működő rendszerekkel szemben számtalan előnye van, amelyek közül kiemelendő környezetkímélő jellege, és az igénybevevőinek nyújtott kényelem. Ha érdekli a lehetőség és a beruházás tervezésénél szeretne többet megtudni a szolgáltatásunkról, keresse munkatársunkat,  Baranyai Géza üzletfejlesztési osztályvezetőt.

T.: +36 72 503 420

E.:baranyai.geza@petav.hu

Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az igények pontosabb felmérése és a műszaki bejárás időpontjának egyeztetése érdekében.

A műszaki felmérés után társaságunk elkészíti árajánlatát, amely tartalmazza a műszaki megvalósítás leírását, a beruházási költségeket és a finanszírozási lehetőségeket.

Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek tartja, jelezze írásban az ajánlat elfogadását, a kivitelezési munkák megrendelését.

A megrendelést követően kerül sor a kivitelezés időpontjának pontosítására, rögzítésére, az egyedi közműszerződés aláírására.

A beruházás megvalósulása után Ön is élvezheti a PÉTÁV Kft. által biztosított távhőellátás nyújtotta előnyöket (szabályozhatóság, kényelem, magas komfort).